Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Haaltert

Dural Bouwgroep,
voor al uw dakwerken in Haaltert

Dakwerker in Haaltert

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Haaltert? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klanten van Dural Bouwgroep in regio DendermondeGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Haaltert loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Haaltert kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Haaltert

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Haaltert de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Haaltert is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en ligt in de Denderstreek. De gemeente telt ongeveer 19.000 inwoners en bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Haaltert, Denderhoutem, Heldergem en Kerksken. Haaltert heeft een landelijk karakter met veel groene en landbouwgronden. De gemeente heeft ook verschillende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Gorikskerk en het Kasteel Herzele. Haaltert is een ideale plek voor wie op zoek is naar rust en natuur, maar ook de nabijheid van stedelijke voorzieningen zoals Aalst en Gent.