Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Dendermonde

Familie Caellaerts

“Met de renovatie is ons dak niet alleen mooier, maar ook functioneler en duurzamer geworden.”

omschrijving van het project

De dakrenovatie in Dendermonde

De keuze voor de Stormpan 993

De Stormpan 993 is een ideale dakpan om het dak te beschermen tegen vuil en loof uit de omgeving. Door zijn extra kop-en zijsluiting, zorgt hij ervoor dat vuil zich niet ophoopt onder de dakpan. Door de aanpalende bomen, leek ons dit een verstandige keuze.

 

De kracht van PIR-Isolatie

Isolatie is een cruciaal onderdeel van elk dakrenovatieproject. PIR-platen zijn licht van gewicht en hebben een hoge isolatiewaarde. Daardoor kan je je huis beter isoleren, zonder dat je de dakconstructie teveel belast.

 

De afwerking

De familie koos voor een zinken hanggoot en afvoerbuis in antraciet. Deze vormen een perfect geheel met de kleur van het dak, terwijl het ook functioneel en duurzaam is.

Naast de basiswerken, werd er ook aandacht besteed aan extra details zoals het inslijpen van lood aan de schouw en het voorzien van nieuwe verluchtingen. Deze kleine investeringen maken een groot verschil in de algehele kwaliteit en duurzaamheid van het dak.

 

Jouw dak, jouw keuze

Als je graag wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw dakrenovatie in Dendermonde, maak dan gerust een afspraak. Onze adviseur uit Dendermonde komt gratis ter plaatse en zal advies geven over de materialen en werkwijze die het best gehanteerd wordt voor jouw dak. De offerte krijg je er gratis boven op.

De uitvoering

De locatie van het project