Logo Dural Bouwgroep

BESPAAR TOT 100% ENERGIE
MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen laten plaatsen?

Uw besparing

Met zonnepanelen bespaart u tot 100% op de kosten voor uw elektriciteitsverbruik en u bent reeds vanaf de eerste dag ingedekt tegen stijgende energieprijzen. Ook beperkt u aanzienlijk uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan het milieu.

De elektriciteitstarieven in België behoren tot de allerduurste in Europa en blijven ook elk jaar verder stijgen.

Met een investering in zonnepanelen ben je meteen ingedekt tegens deze prijsstijgingen en bovendien kan je jouw energiefactuur volledig neutraliseren.

In België zijn er trouwens voldoende zonuren per jaar zodat goede rendementen gegarandeerd zijn. Onze energiespecialisten kunnen jou hier meer over vertellen.

De nieuwste generatie zonnepanelen hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gedaald. Dat heeft uiteraard een grote impact op de terugverdientijd; deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

100% duurzame energie

Het complete systeem van zonnepanelen bestaat uit de panelen, de bekabeling en het montagesysteem. De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit via de omvormer, maar hoe werkt dit? Zonnepanelen bestaan uit kleine plaatjes die bestaan uit silicium die het zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC). Vervolgens zal de omvormer deze gelijkstroom omzetten naar wisselstroom (AC), aangezien alle huishoudelijke apparaten hier op werken. Om een maximaal rendement te kunnen bekomen, moet de omvormer trouwens zeer goed worden afgestemd op het totale Watt Piek vermogen van de zonnepanelen.

Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Kwaliteit en garanties

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze topmerken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd een zeer hoog rendement oplevert. U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement.

Uw installatie krijgt tevens een AREI keuring zodat de installatie voldoet aan de hoogste normen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Keuze pakket
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Over ons

Dural Bouwgroep is de ideale partner voor uw duurzame renovaties. Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen: hellende daken, platte daken en zonnepanelen.

Onze aanpak en expertise gaan ver en wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis. Als uw duurzame partner zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daar bovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame-energie-oplossingen.

Ons team en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren.  Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een invulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget.

Dat maakt Dural Bouwgroep de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame-energie-oplossingen.