Logo Dural Bouwgroep

GA VOOR EEN

OPTIMALE DAKISOLATIE

Vraag vrijblijvend een offerte

Vraagt u zich af wat de gemiddelde prijs is van dakwerken en dakrenovaties? Dat is moeilijk te bepalen aangezien deze prijzen erg uiteenlopend zijn en gebonden zijn aan uw specifieke situatie. De kostprijs van een nieuw dak is vanzelfsprekend afhankelijk van verschillende factoren zoals de oppervlakte van het dak, het type dakbedekking en dergelijke. Voor al uw vragen omtrent dakrenovaties en voor een gepersonaliseerde offerte binnen de 24u, kan u in alle vertrouwen terecht bij Dural Bouwgroep.

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor uw nieuw dak aan!

Tot 35% minder warmteverlies dankzij een optimale dakisolatie

Wist u dat uw dak één van de grootste verliesposten is in huis? Tot wel 35% van de warmte van uw woning kan verloren gaan via uw dak. Wanneer u uw dak laat renoveren doet u er dus goed aan om uw dak ook ineens te isoleren. Dakisolatie kan op twee manieren geplaatst worden, langs de binnen -en buitenzijde. Het isoleren van een dak gebeurt meestal met glaswol, minerale wol of PIR-platen. Goede dakisolatie is één van de belangrijkste stappen naar een energiezuinige woning. Niet alleen een lagere energiefactuur is een voordeel van dakisolatie, ook uw algemeen wooncomfort gaat er op vooruit. In de zomer blijft uw woning langer koel en in de winter zal de warmte langer blijven hangen. Bovendien stoot uw woning zo veel minder CO2 uit en dat is goed voor het milieu.

Dakisolatie bij dakrenovatie van Dural Bouwgroep
Dakisolatie Dural Bouwgroep

Voldoe aan de strengere isolatienormen

In 2020 bepaalde de Vlaamse regering een dakisolatienorm. Sindsdien moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen voldoen aan deze norm. Daken die hier nog niet aan voldoen, moeten (beter) geïsoleerd worden. De minimumnorm voor dakisolatie is een dak dat geïsoleerd is met materiaal met een warmteweerstand (R-waarde) van 0,75 m2K/W (vierkante meter kelvin per watt). Dit stemt overeen met een laag isolatiemateriaal van 3 à 4 cm (maar dit verschilt naargelang het materiaal dat wordt gebruikt). Wanneer de energiescore van uw woning is vastgesteld in een energieprestatiecertificaat (EPC), kan uw woning ook voldoen aan de dakisolatienorm. In dat geval moet de energiescore van uw woning lager liggen dan de grenswaarde die de Vlaamse Regering heeft vastgesteld.

Meer informatie over de huidige normen en grenswaarden vindt u hier .

LAAT GEEN PREMIES LIGGEN

De regering in België wil aan de duurzame normen van morgen voldoen en biedt daarom premies aan voor wie zijn dak isoleert. Hoeveel die premies precies bedragen, hangt onder meer af van het gewest waarin u woont.

Ontdek hier of uw isolatiewerken in aanmerkingkomen voor financiële steun!

Onze garanties

N

Een expertise team met meer dan 25 jaar ervaring 

N
Snelle, transparante communicatie en opvolging van projecten
N
Wij helpen u besparen met onze duurzame energie-oplossingen
N
Accent op de klantenervaring
N
15 jaar garantie op al onze werken
N
Wij begeleiden u met onze premie-service

VRAGEN OVER DAKISOLATIE?

Onze isolatie-experts beantwoorden ze graag.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Achternaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

GEWELDIGE SAMENWERKING OVER DE HELE LIJN

Voor het isoleren van ons plat dak (met lek) hebben wij beroep gedaan op Dural Bouwgroep.
Van de offerte tot de oplevering: professioneel, vriendelijk, betrouwbaar, een duidelijke uitleg, goede prijs/kwaliteit,… Kortom: een geweldige samenwerking over de hele lijn! Bedankt voor deze service!

Tacha Vervaet

ALLE WERKEN SNEL EN PROPER UITGEVOERD

Heel tevreden over het hele proces bij Dural Bouwgroep. Ons dak ziet er beter uit dan we op voorhand zelf in gedachten hadden. De werken zijn snel en proper uitgevoerd door zeer vriendelijke vaklui die stipt waren en oog voor detail hadden. Ook de vertegenwoordigers stonden altijd klaar om uitleg te geven, op een gemoedelijke en klantvriendelijke manier. Niks op aan te merken, integendeel zelfs!

Sammy T.

VRIENDELIJKE WERKMENSEN, ALLES NETJES OPGERUIMD

Prijs-kwaliteit zeer correct. Ik heb enkele firma’s laten komen maar nooit meer gehoord. Deze firma weet hoe ze haar klanten moeten opvolgen en ook het geleverde werk was zeer goed! Vriendelijke werkmensen die alles netjes hebben opgeruimd. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen!

Enrico Coutteau

DOEN VEEL MOEITE VOOR DE KLANT

Na een aantal offertes op te vragen bij verschillende firma’s hebben we voor Dural gekozen. De informatie en het bezoek op voorhand waren zeer positief. Ze doen echt de moeite om alles te bekijken en te bespreken met de klant. Deze mensen zijn vriendelijk, altijd bereikbaar. Gezien de dringendheid van de werken aan ons dak hebben ze er ook naar gehandeld. De vertegenwoordigers komen ook 1 à 2 keer per week kijken hoe de werken vorderen. Eigenlijk écht een zéér correct bedrijf dat goed werk levert. Wij zijn tevreden!

Sophie Vleminck

ALLES VAN NABIJ OPGEVOLGD

Renoveren is altijd een beetje een avontuur. Wij lieten onze dakbedekking en dakramen vervangen. Er is eenvoudigweg niets aan te merken op de samenwerking. Alles werd volledig besproken en van nabij opgevolgd. Er waren geen verrassingen en de werken gebeurden heel kwaliteitsvol, netjes en met veel beroepsfierheid. Moest ik nog eens een dak renoveren zou ik het wel weten!

Pieter Jan Hermans