Logo Dural Bouwgroep

WACHT NIET LANGER
MET UW DAKRENOVATIE

Vraag vrijblijvend een offerte

Jouw dak renoveren is iets wat u best kan overlaten aan een specialist ter zake. We hebben een team van gespecialiseerde dakwerkers, met meer dan 25 jaar ervaring, waarbij je terecht kan voor al jouw vragen over dakrenovaties. Met onze gepersonaliseerde totaalservice en 15 jaar garantie op de uitgevoerde werken, kan je dankzij Dural Bouwgroep jouw dakrenovatie met een gerust hart uit handen geven Benieuwd naar de gemiddelde prijs van dakwerken?

Er zijn verschillende redenen waarom uw dak aan vervanging of aan een grondigerenovatiebeurt toe is. De meest voorkomende zijn ouderdom, slijtage en slechte weersomstandigheden.

Waarom en wanneer uw dak renoveren

– Jouw dakbedekking kan verouderd zijn. Dakpannen, leien, roofing en andere materialen kennen immers een eindige levensduur. Het is dan sterk aangewezen om je dakbedekking volledig te vervangen. Wanneer je dit niet doet kan de schade nog veel hoger oplopen. Een grondige dakrenovatie kan jou dus veel narigheid besparen.

– Wanneer er lekkages ontstaan is het nodig om uw dak te laten renoveren. Lekkages laat je best zo snel mogelijk herstellen om een aantasting van de dakconstructie te vermijden.
Wanneer lekkages vaker voorkomen is wellicht een volledige vervanging van uw dakbedekking nodig.

Dakwerker Dural Bouwgroep
Tevreden klanten van Dural Bouwgroep uit Mortsel

– Er kan schade zijn aan de dakconstructie. Denk daarbij aan een te zware belasting van de dakconstructie door te zware dakbedekking of een aantasting door vocht of houtworm. In dat geval dient de draagstructuur vervangen of verstevigd te worden. Of deze gedeeltelijk of volledig vervangen moet worden is afhankelijk van situatie tot situatie.

– Wanneer een plat dak niet langs buiten geïsoleerd is, kan een dakbedekking van EPDM of bitumen gaan uitzetten en krimpen door temperatuurschommelingen. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan in het materiaal en is het renoveren van uw dak een absolute must.

– Het kan ook zijn dat uw dakbedekking slecht aansluit op het dakbeschot of dat de dakisolatie, of dakbedekking loskomt aan de randen. Een voorgaande, slechte dakrenovatie zorgt vaak voor een opeenstapeling van herstellingen. Ook dan kiest u best voor een totaalrenovatie.

Wist je dat?

Om jouw dakconstructie te beschermen is ook een onderdak absoluut essentieel. Deze wateren winddichte folie beschermt het dak optimaal tegen de elementen van de natuur. Zonder onderdak kan vocht op lange termijn bijvoorbeeld de draagstructuur van het dak zwaar aantasten. Zonder onderdak te plaatsen zal je bij het renoveren van jouw dak geen optimaal resultaat bekomen, met alle gevolgen van dien.

Meer weten over het renoveren van platte en hellende daken?

Dural Bouwgroep Duurzame Dakwerken
Adviseurs Dural Bouwgroep

Oneindig veel renovatiemogelijkheden

Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Er kan geopteerd worden om de dakbedekking te vervangen, een overzetdak te plaatsen of de (al dan niet volledige) dakconstructie te vervangen. Wanneer jij kiest voor Dural Bouwgroep komt er steeds een adviseur ter plaatse een analyse maken van jouw dak om zo het meest juiste advies te kunnen geven en een accurate offerte te kunnen opmaken.

Benieuwd naar deze mogelijkheden en de gemiddelde prijs van een dakrenovatie?

Onze garanties

N

Een expertise team met meer dan 25 jaar ervaring

N
Snelle, transparante communicatie en opvolging van projecten
N
Wij helpen u besparen met onze duurzame energie-oplossingen
N
Accent op de klantenervaring
N
15 jaar garantie op al onze werken
N
Wij begeleiden u met onze premie-service

VRAGEN OVER DAKRENOVATIE?

Onze dakrenovatie-experts beantwoorden ze graag.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Achternaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

ONS DAK SCHITTERT ALS NOOIT TEVOREN

Onze woning met een groot dakoppervlak (in leien die asbest bevatten) moest gerenoveerd worden.
We deden hiervoor beroep op Dural Bouwgroep, die snel reageerden met een eerste offerte voor het verwijderen van de leien en het plaatsen van nieuwe dakpannen. Bijkomend vroegen we naar extra dakisolatie, de vervanging van 2 Velux-ramen, een stukje muurisolatie, cedral sidings en nieuwe dakgoten. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Ons dak schittert als nooit tevoren. De werken werden zeer professioneel uitgevoerd tot in de kleinste details, wat voor de 4 dakkapellen zeker niet vanzelfsprekend was. De opvolging verliep erg vlot en er werd geluisterd naar onze bekommernissen. Een probleem met de overkapping van het terras werd bijvoorbeeld direct meegenomen in het geheel en vakkundig opgelost. De suggesties voor de kleurkeuze van de materialen waren ook zeer nuttig. Tenslotte verliep ook de facturatie zeer transparant .Een aanrader!

Wim Jacobs

RENOVATIE VAN 2 PLATTE DAKEN

Via Dural hebben wij onze 2 platte daken laten renoveren (isolatie + nieuwe roofing). Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de uitstekende en transparante communicatie van het bedrijf. Er was zowel op de werf als op kantoor steeds iemand bereikbaar. Ook waren wij zeer tevreden over de service en de opvolging NA de werkzaamheden. De eindafrekening kwam exact overeen met de offerte die we initieel ondertekenden.

Evelien Maes

PROFESSIONELE VERVANGING VAN ASBESTLEIEN

Ons dak met asbestleien was dringend aan vervanging toe. De afspraak voor de offerte ging heel vlot, en men zocht actief mee naar de beste oplossingen voor onze wensen. De offerte was heel duidelijk ingedeeld, wat zeer zeker meegespeeld heeft om voor Dural Bouwgroep te kiezen. Enkel het weer is een beetje een spelbreker geweest, waardoor de start en de oplevering van de werken wat later dan voorzien was. Daar kan natuurlijk niemand iets aan doen en als ik het resultaat zie, is dit vlug vergeten. Alles werd zeer professioneel uitgevoerd en ook tijdens de werken werd er nog steeds verder gedacht om zo het mooiste en best mogelijke resultaat te krijgen.

Marc Nicolai

OOK HULP BIJ HET AANVRAGEN VAN PREMIES

Professionele werklui, transparant. Ingezet voor de afwerking van de dakkapel, de goten en afwatering. Hulp bij het aanvragen van premies is een groot pluspunt.

Tom De Bie

NOG NOOIT ZO TEVREDEN GEWEEST VAN EEN BEDRIJF

Goede kwaliteit en heel vriendelijk! Ik ben nog nooit zo tevreden geweest van een bedrijf. Dural kon heel snel mijn dak isoleren en nieuwe dakpannen leggen. Ook al was het de eerste keer dat ik voor Dural koos, mijn gevoel zat onmiddellijk goed. Heel vriendelijke werkmannen die nooit om iets vroegen en heel betrouwbaar bleken. Moest ik opnieuw iets voorhebben of iemand een goede dakwerker moeten aanraden: Dural is de beste!

Sophie Vanderhaeghen