Logo Dural Bouwgroep

AL UW HOOGKWALITATIEVE
DAKWERKEN

Vraag vrijblijvend een offerte

Al meer dan 25 jaar is Dural Bouwgroep specialist in duurzame en hoogkwalitatieve dakwerken. U kan beroep doen op ons voor werkzaamheden aan uw plat dak of hellend dak.  We bieden dakrenovaties aan in combinatie met de installatie van zonnepanelen. Daarbij kunnen we gunstige garantievoorwaarden aanbieden. Heeft u net een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar een partner met ervaring om de nodige dakwerken te laten uitvoeren? Of is uw huidige dak toe aan een grondige en duurzame renovatie? Of moet uw dak volledig vervangen worden? Dural Bouwgroep is de specialist bij uitstek voor alle soorten dakwerken. Benieuwd naar de gemiddelde prijs van dakwerken?

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor uw dakwerken aan!

Plat Dak

Wist u dat uw dak één van de grootste verliesposten is in huis? Tot wel 35% van de warmte van uw woning kan verloren gaan via uw dak. Wanneer u uw plat dak laat renoveren doet u er dus goed aan om uw dak ook ineens te isoleren. Door de goede thermische eigenschappen van hedendaags isolatiemateriaal is er minder hoeveelheid nodig om te voldoen aan de isolatienormen van vandaag. Als dakbedekking kan u bovendien kiezen uit een heel aantal verschillende opties qua afwerking en materialen.

Meer weten over de mogelijke dakwerken bij platte daken?

Plat dak gerenoveerd door Dural Bouwgroep dakwerken
Hellend dak gerenoveerd door Dural Bouwgroep dakwerken

Hellend dak

Een hellend dak wordt meestal opgebouwd met gordingen en kepers of met spanten. Wanneer de constructie van uw dak nog in goede staat is dan is het mogelijk om tijdens de geplande dakwerken de eventueel versleten onderdelen te vervangen. Een totaalrenovatie is enkel nodig wanneer de volledige dakconstructie versleten is. Het isoleren van uw dak kan daarbij op twee manieren gebeuren, langs de binnen- en/of de buitenzijde. Over de juiste dakwerken goed advies inwinnen is zoals steeds erg belangrijk.

Meer weten over de mogelijke dakwerken bij hellende daken?

Onze garanties

N
Méér dan 25 jaar ervaring
N
Snelle, transparante communicatie en opvolging van projecten
N
Wij helpen u besparen met onze duurzame energie-oplossingen
N
Accent op de klantenervaring
N
15 jaar garantie op al onze werken
N
Wij begeleiden u met onze premie-service

Vragen over dakwerken?

Onze dakwerken-experts beantwoorden ze graag.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Achternaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

OFFERTE NA 5 DAGEN AL ONTVANGEN

Mijn dak was dringend toe aan een algemene vernieuwing. Ik heb 4 offertes aangevraagd en Dural Bouwgroep was vanaf het eerste contact erg professioneel. Hun offerte heb ik na 5 dagen ontvangen en deze was zeer compleet. Op de overige offertes heb ik ruim 3 weken gewacht! Gezien het zeer goede contact en de snelle opvolging heb ik gekozen voor dit bedrijf. De werken werden zeer goed uitgevoerd en mijn dak ziet er alleszins erg mooi uit! Ik ben een tevreden klant en als het goed is mag het ook gezegd worden! Een aanrader!!

Charlotte Van Moerbeke

TEVREDEN OVER HET RESULTAAT

We zijn zeer tevreden over het resultaat van de uitgevoerde werken. Een voordeel is dat je 1 aanspreekpunt hebt waar je met al je vragen of opmerkingen terecht kan. Zeer professioneel, op tijd en netjes uitgevoerd!

Charita Verbaenen

ZEER GOEDE WERFOPVOLGING

Wij hebben verschillende firma’s gecontacteerd om een nieuw plat dak met isolatie te laten installeren. Na het opvragen van verschillende offertes hebben we gekozen voor Dural Bouwgroep. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Zij hebben het dak zeer snel kunnen installeren en er was een zeer goede werfopvolging. We konden ook steeds bij hen terecht met onze vragen. Wij kunnen Dural enorm aanraden. Bedankt!

Sofie Boonen

11 0P 10

Je kent het wel: je wil zonnepanelen laten installeren en op de dag van installatie komen we te weten dat het dak in te slechte staat is. Paniek alom! Dan maar 15 dakwerkers aangeschreven waaruit je een keuze moet maken….maar wie dan? Als laatste kwam Vincent van Dural Bouwgroep om alles te bekijken. Hij merkte zelfs dingen op die ervaren dakwerkers niet hebben opgemerkt. Het gevoel zat meteen goed. En daarnaast? Correcte gang van zaken en prijzen, goede begeleiding en eigen initiatieven (borden voor op straat, vergunningen,…), super vriendelijk, installatie na 3 maanden!!!!! Terwijl elke andere aannemer minstens een half jaar op zich zou laten wachten en sommigen zelfs tot meer dan een jaar! Als je nadien ook nog eens ziet wat voor een vakwerk ze hebben afgeleverd, echt super tevreden! Daarom hebben we nu voor de tweede keer beroep op Dural gedaan om onze platte daken te komen renoveren, maar ditmaal zonder anderen aan te schrijven. En ook nu mag het resultaat er zijn! Maar als er dus echte vakmensen een goede review verdienen, zijn zij het wel! 11 op 10 krijgen ze van ons! Doe zo verder!

Tom Helsen

EEN PLAT DAK IN EEN RECORDTIJD

Een correcte service met de glimlach: zeer fijn! In een recordtijd lag ons nieuw plat dak erop.
Ook de begeleiding voor en na de werken was super. Deze firma verdient een terechte pluim en is een absolute aanrader.

Pol Van Der Hoeven