Logo Dural Bouwgroep
Zonnepanelen als investering?
Dural Bouwgroep

Uw besparing

Met zonnepanelen bespaart u tot 100% op uw elektriciteit en u bent reeds vanaf de eerste dag ingedekt tegen stijgende energieprijzen, ook beperkt u aanzienlijk uw CO2 uitstoot en draagt u bij aan het milieu.

De elektriciteitstarieven in België behoren tot de allerduurste in Europa en blijven ook elk jaar verder stijgen.

Met een investering in zonnepanelen ben je meteen ingedekt tegens deze prijsstijgingen en bovendien kan je je energiefactuur volledig neutraliseren.

In België zijn er trouwens voldoende zonuren per jaar zodat goede rendementen gegarandeerd zijn. Onze energiespecialisten kunnen jou hier meer over vertellen.

De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

100% duurzame energie

Het complete systeem van zonnepanelen bestaat uit de panelen en de bekabeling en het montagesysteem. De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit via de omvormer, maar hoe werkt dit? Zonnepanelen bestaan uit kleine plaatjes die bestaan uit silicium die het zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC). Vervolgens zal de omvormer deze gelijkstroom omzetten wisselstroom (AC) aangezien alle huishoudelijke apparaten hier op werken. Om een maximaal rendement te kunnen bekomen moet de omvormer trouwens zeer goed worden afgestemd op het totale Watt Piek vermogen van de zonnepanelen.

Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Kwaliteit en garanties

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement.

Uw installatie krijgt tevens een AREI keuring zodat de installatie voldoet aan de hoogste normen.

BESPAAR TOT 100% ENERGIE
MET ZONNEPANELEN

Zonnepanelen
N
8 zonnepanelen
N
8 micro-omvormers
N
Overige componenten
N
Keuring
N
Installatie
N
Indienststelling
Tags : Uw partner voor duurzame renovaties

Misschien vind je dit ook interessant?

Wanneer heb ik een dakrenovatie nodig?

Wanneer heb ik een dakrenovatie nodig?

Een gemiddeld dak heeft een levensduur van zo'n 30 jaar. Na deze periode is het aangeraden om uw dak tijdig te laten renoveren. Zo voorkomt u dat de volledige dakstructuur van uw dak wordt aangetast door slijtage, ouderdom of slechte weersomstandigheden en bespaart u...

Jouw dak ventileren: hoe en waarom?

Jouw dak ventileren: hoe en waarom?

Om vochtophoping onder uw dak te vermijden is het belangrijk dat uw dak geventileerd wordt. Goede ventilatie verhoogt namelijk de levensduur en de kwaliteit van uw dak. Doet u dit niet, dan wordt de kans op lekkages, schimmel en houtrot op termijn veel groter. Hoe...

Een lichtkoepel plaatsen op je plat dak?

Een lichtkoepel plaatsen op je plat dak?

Een lichtkoepel plaatsen op uw plat dak is een makkelijke en erg goede manier om meer licht in huis te halen. Vaak worden donkere ruimtes onder uw plat dak niet optimaal benut en dat is zonde! Door het plaatsen van een lichtkoepel in uw dak kan u deze ruimtes...