Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Vlaams-Brabant

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Vlaams-Brabant

Dakwerker in Vlaams-Brabant

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Vlaams-Brabant? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

detail dakwerken AffligemGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Vlaams-Brabant loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Vlaams-Brabant kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Vlaams-Brabant

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Vlaams-Brabant de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Vlaams-Brabant is een provincie in het noorden van België en is vooral bekend om zijn historische steden zoals Leuven en Tienen. De provincie heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn prachtige landschappen en groene omgeving. Vlaams-Brabant is ook een belangrijk centrum voor wetenschappelijk onderzoek, met de Katholieke Universiteit Leuven als een van de oudste en meest gerenommeerde universiteiten in Europa. Naast de historische steden en academische instellingen is Vlaams-Brabant ook bekend om zijn culinaire tradities, met heerlijke streekgerechten en ambachtelijke bieren. Kortom, Vlaams-Brabant is een provincie die zowel historisch als hedendaags veel te bieden heeft en zeker een bezoek waard is.