Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Boutersem

Familie Jacques

“Onze woning heeft een nieuwe adem gekregen dankzij de vakkundige renovatie.”

omschrijving van het project

Een duurzame dakrenovatie in Boutersem

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je dakrenovatie in Boutersem? Ontdek dan zeker ons recente project voor de familie Jacques.

De voordelen van kwaliteitsmaterialen

Voor dit project hebben we gekozen voor de beste materialen die zowel esthetisch als functioneel zijn. We hebben de dakrand onder de hanggoot bekleed met Ceder, een duurzaam en natuurlijk materiaal dat prachtig past bij de woning. De dakkapellen zijn geïsoleerd en bekleed met generfde Cedral Sidings, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

Optimale isolatie voor comfort en energiebesparing

Isolatie is een cruciaal onderdeel van elke dakrenovatie. Voor dit project hebben we 12cm PIR-isolatie gebruikt met een R-waarde van 5.45. Dit zorgt voor een optimale temperatuurregeling in huis en een aanzienlijke energiebesparing. Bovendien hebben we de toren geïsoleerd met Aluthermo Quattro, wat bijdraagt aan een optimaal wooncomfort.

Zink- en dichtingswerken voor duurzaamheid

We hebben ook aandacht besteed aan de zink- en dichtingswerken. De bestaande hanggoten zijn teruggeplaatst, en er is een nieuwe hanggoot en regenafvoer voor de toren geïnstalleerd. Dit zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater en verlengt de levensduur van het dak.

Jouw dak, onze zorg

Of je nu een nieuw dak nodig hebt of je huidige dak wilt renoveren, wij staan voor je klaar met advies en vakmanschap. Ons team van experts denkt graag met je mee en biedt oplossingen op maat voor jouw specifieke situatie.

Neem actie!

Ben je geïnspireerd door onze dakrenovatie in Boutersem en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw dak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een gratis offerte en advies op maat. Samen zorgen we er voor dat jouw dak er weer jaren tegenaan kan!

De locatie van het project