Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Denderleeuw

Dural Bouwgroep,
voor al uw dakwerken in Denderleeuw

Dakwerker in Denderleeuw

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Denderleeuw? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klanten van Dural Bouwgroep in regio DendermondeGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Denderleeuw loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Denderleeuw kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Denderleeuw

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Denderleeuw de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Denderleeuw is een gemeente gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen in België. De gemeente telt ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen aan de rivier de Dender. Denderleeuw staat bekend om zijn historische gebouwen, waaronder de Sint-Amanduskerk en het kasteel Ter Biest. De gemeente heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse kermis en de Denderleeuwse feesten. Denderleeuw ligt op een strategische locatie, vlakbij de steden Aalst, Ninove en de hoofdstad Brussel. Het openbaar vervoer in Denderleeuw is goed geregeld, met een treinstation en verschillende buslijnen die de gemeente verbinden met omliggende steden. Denderleeuw is ook een groene gemeente, met verschillende parken en natuurgebieden waar bewoners kunnen genieten van de natuur. De gemeente heeft een rijk cultureel erfgoed en er zijn verschillende musea en tentoonstellingen te bezoeken, zoals het WZC Sint-Franciscus en de bibliotheek van Denderleeuw. Kortom, Denderleeuw is een bruisende gemeente met veel te bieden voor zowel inwoners als bezoekers.