Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Berlare

Dural Bouwgroep,
voor al uw dakwerken in Berlare

Dakwerker in Berlare

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Berlare? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klanten van Dural Bouwgroep in regio DendermondeGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Berlare loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Berlare kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Berlare

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Berlare de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Berlare is een charmante gemeente gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen in België. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door velden en waterwegen. De gemeente staat bekend om zijn prachtige kastelen, waaronder het imposante Kasteel van Berlare. In Berlare kunnen bezoekers genieten van heerlijke wandelingen langs de Schelde en het Donkmeer, een natuurreservaat met tal van recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn er ook diverse gezellige horecagelegenheden waar men kan genieten van lokale specialiteiten.