Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Aalst

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Aalst

Dakwerker in Aalst

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Aalst? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Goede ervaringen met Dural Bouwgroep in regio AalstGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Aalst loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Aalst kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Aalst

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Aalst de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Aalst is de op een na grootste centrumstad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en de naar inwonertal vijfde stad van Vlaanderen en de tiende stad van België. De stad telt 90.068 inwoners, die Aalstenaars worden genoemd. De plaatselijke benaming van Aalst luidt Oilsjt. (bron: Wikipedia)

De gemeente Aalst biedt op het moment van schrijven geen eigen premies aan voor dakrenovatie of dakisolatie. Ze voorziet wel een overzicht van premies en subsidies op haar website. Daar wordt o.a. doorverwezen naar MijnVerbouwpremie van de Vlaamse overheid.