Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Lummen

Familie Van den Berg

“Alles is heel vlot verlopen. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee de werken zijn uitgevoerd.”

Omschrijving van het project

Dakrenovatie met antraciete Stormpannen in Lummen

In Lummen investeerden we in een volledige dakrenovatie, isolatie en zonnepanelen. Voor de dakbedekking kozen we voor de Stormpan 44 in de kleur antraciet. Waarom dit een duurzame dakbedekking is, leggen we je uit in volgende paragraaf.

De Stormpan is duurzaam

De Stormpan 44 bestaat uit water, klei en leem. Klei is een hernieuwbare grondstof. Dit wil zeggen dat er minder klei ontgonnen wordt dan in de rivierbeddingen wordt aangevoerd. Meer nog, klei-ontginning helpt overstromingen te voorkomen. Leem is oneindig recycleerbaar. We spreken over een dakpan met een lange levensduur die nadien recycleerbaar is. Daarnaast voorkomt de gladde glazuurlaag de aanzetting van algen en mos.

PIR-isolatie

Om het huis in Lummen klaar te maken voor de opkomende isolatienormen, hebben we het dak geïsoleerd met hoogkwalitatieve materialen, zoals PIR.

Dankzij de superieure thermische prestaties van PIR-isolatie, oftewel polyisocyanuraat-isolatie, kan deze investering u aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Deze lichtgewicht, maar sterke isolatie biedt een uitstekende warmteweerstand, waardoor uw woning het hele jaar door op een comfortabele temperatuur blijft. Bovendien draagt de brandvertragende eigenschap van PIR-isolatie bij aan de veiligheid van uw huis.

Wil je daar graag meer over weten, lees dan zeker onze blog over PIR-isolatie.

Korte uitvoeringstermijn

Na het ondertekenen van het contract in oktober, hebben we hun project snel en efficiënt uitgevoerd, voltooid net na Kerstmis. Ons deskundige team heeft ervoor gezorgd dat het proces soepel verliep, met een hoogwaardige afwerking en binnen een opmerkelijk korte uitvoeringstermijn.

Zowel onze klant als wijzelf waren bijzonder tevreden met de prestaties van ons team. Alles was nauwkeurig en kwalitatief afgewerkt op een snel en efficiënt tempo.

De uitvoering

Voor

Tijdens & Na

De locatie van het project