Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Zoutleeuw

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Zoutleeuw

Dakwerker in Zoutleeuw

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Zoutleeuw? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Grote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Zoutleeuw loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Zoutleeuw kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Zoutleeuw

Dakrenovatie Leuvenis de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Zoutleeuw de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Zoutleeuw is een schilderachtig stadje gelegen in de provincie Vlaams-Brabant in België. De stad staat bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse architectuur, waaronder de imposante Sint-Leonarduskerk. Het is een rustige en gezellige stad met tal van leuke winkels, restaurants en cafés om te verkennen. Zoutleeuw heeft ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat te zien is in de vele historische gebouwen en bezienswaardigheden. Met zijn prachtige landschappen en vele fiets- en wandelroutes is Zoutleeuw de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en geschiedenis.