Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Kessel-Lo

Familie Kolb

“Alles is verlopen zoals we hadden gehoopt!
Op Dural Bouwgroep kan je rekenen!”

omschrijving van het project

Dakrenovatie in Kessel-Lo met de Stormpan 44

Een dakbedekking in de kleur Oud koper

Bij de dakrenovatie in Kessel-Lo met de Stormpan 44, kunnen we jullie het effect laten zien in de kleur Oud koper. Het is een mooie keuze om een krachtige, aardse look te combineren met de uitstraling van een landelijk huis. Zoals je ziet, geeft het een heel mooi effect in groene omgevingen. Wil je graag weten hoe we de look van dit pand hebben gecreëerd? Lees dan zeker verder.

De Stormpan is een heel goede beschermer tegen de Belgische weersomstandigheden. Door de golvende vorm hoeven de dakpannen elkaar minder te overlappen. Dat betekent dat je minder dakpannen nodig hebt om jouw dak te bedekken. Daardoor kan je de dakbedekking lichter houden. Dit is ideaal voor de dakrenovatie van een ouder gebouw of een gebouw met een lichtere dakconstructie. Bovendien is de golf een heel dankbaar gegeven voor een dakdekker om een schever dak optisch terug recht te leggen.

Verder hebben we zowel de isolatie aangepakt als het onderdak vernieuwd. Een onderdak is cruciaal om het isolatiemateriaal te beschermen tegen vocht, stof en wind. We werken alleen met de beste materialen op de markt.

Gevelbekleding in cederhout

Om de gevel van de dakkapel te bekleden, koos onze klant voor cederhout. Cederhout is een heel duurzame keuze voor gevelbekleding. Het gaat gemakkelijk 20 tot 25 jaar mee en hoeft niet behandeld te worden met chemische middelen. De natuurlijke olie, die aanwezig is in cederhout, zorgt ervoor dat het hout nauwelijks rot. In Canada en Amerika heb je de typische houten huizen, die met dit hout worden gemaakt. Het is trouwens het enige hout dat onbehandeld van het ene werelddeel naar het andere mag worden getransporteerd.

Wil je graag meer informatie?

Zou je graag de dakpannen in de kleur Oud koper in het echt willen zien? Contacteer ons gerust voor meer info.

Als je vragen hebt over andere mogelijkheden, materiaalkeuzen of oplossingen die het meeste zijn aangewezen voor de renovatie van jouw dak? Uiteraard ben je dan ook welkom om contact op te nemen. Meer nog, je kan zelfs een vrijblijvende afspraak krijgen, waarbij naar jouw dak wordt gekeken. Indien je wil, kan je dan zelfs een offerte opvragen.

Bij de dakrenovatie in Kessel-Lo waren de bewoners zowel tevreden van de vlotte samenwerking als het mooie resultaat! Zeg nu zelf, dit dak in de kleur Oud koper mag gezien worden!

De uitvoering

Voor

De locatie van het project