Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Wommelgem

Dural Bouwgroep,
de dakwerker voor al uw dakwerken in Wommelgem

Dakwerker in Wommelgem

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Wommelgem? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klant Dural Bouwgroep uit regio WommelgemGrote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep Wommelgem loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Wommelgem kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen, als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Wommelgem

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Wommelgem de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld
Wommelgem is een plaats en gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt 13.018 inwoners. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Wommelgem behoort tot het kieskanton Zandhoven en het gerechtelijk kanton Schilde (bron: Wikipedia).

De gemeente Wommelgem biedt op het moment van schrijven geen gemeentelijke premies voor bouwen en verbouwen aan. Voor actuele informatie kan u best het overzicht van gemeentelijke premies voor bouwen en verbouwen op de website van de gemeente Wommelgem raadplegen.