Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Merelbeke

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Merelbeke

Dakwerker in Merelbeke

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Merelbeke? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Duurzame dakrenovatie in MeerhoutGrote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep Merelbeke loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Merelbeke kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Merelbeke

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Merelbeke de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Merelbeke is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het ligt ten zuidoosten van Gent en is een deelgemeente van die stad. Merelbeke heeft een landelijk karakter met een mix van groene gebieden en dorpskernen. De gemeente telt ongeveer 23.000 inwoners en staat bekend om zijn mooie wandel- en fietsroutes langs de Schelde. Merelbeke heeft ook een aantal historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en kerken, die zeker een bezoek waard zijn. Tot slot staat Merelbeke bekend om zijn gezellige markten en bruisende dorpsleven.