Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Landen

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Landen

Dakwerker in Landen

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Landen? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Grote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Landen loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Landen kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Landen

Dakrenovatie Leuvenis de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Landen de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Landen is een gezellige stad gelegen in de provincie Vlaams-Brabant in België. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen. Landen staat bekend om zijn prachtige landschappen en pittoreske dorpjes die de omgeving sieren. De inwoners van Landen staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid, waardoor het een aangename plek is om te wonen en te bezoeken. Landen heeft ook een bruisend centrum met tal van winkels, restaurants en cafés waar je heerlijk kunt vertoeven. Met zijn vele bezienswaardigheden en activiteiten is Landen een plek die zeker de moeite van een bezoek waard is.