Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Laakdal

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Laakdal

Dakwerker in Laakdal

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Laakdal? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Dakrenovatie in GeelGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Laakdal loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Laakdal kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Laakdal

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Laakdal de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Laakdal is een Belgische gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente heeft een landelijke ligging en bestaat uit verschillende deelgemeenten, waaronder Veerle, Eindhout en Vorst. Laakdal is omgeven door groene natuurgebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor wandelaars en fietsers. De gemeente heeft ook een rijke geschiedenis, met bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Vorst en de Sint-Lambertuskerk. Naast het historische en natuurlijke karakter, biedt Laakdal ook diverse winkels, restaurants en gezellige cafés voor bezoekers.