Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Geel

Familie De Moitie

“Dankzij Dural Bouwgroep hebben we nu een dak boven ons hoofd dat zowel stijlvol als duurzaam is.”

omschrijving van het project

De ideale dakrenovatie in Geel

Zoek je een dakwerker in Geel? Dan moet je zeker dit verhaal lezen over de renovatie die we onlangs hebben uitgevoerd voor de familie De Moitie.

Waarom Rockpanel?

Bij de familie De Moitie hebben we de dakrand bekleed met Rockpanel. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een moderne uitstraling. Het beste van twee werelden!

Isolatie is de sleutel

We hebben 12cm PIR-isolatie gebruikt, bekend om zijn hoge R-waarde. Dit betekent dat het huis van de familie De Moitie nu beter geïsoleerd is, wat leidt tot energiebesparing en comfort.

Licht en energie-efficiëntie

De Velux-dakramen die we hebben geïnstalleerd zijn niet alleen mooi, maar ook energie-efficiënt, met het Energy Star-label. En met het wit geverfde hout passen ze perfect bij elke interieurstijl.

Natuurlijke schoonheid met Del Carmen leien

Het dak is bedekt met Del Carmen natuurleien, die een tijdloze schoonheid en duurzaamheid bieden. Ze geven het huis een elegante uitstraling die jarenlang meegaat. Als natuurlijk product hebben ze een lage ecologische voetafdruk, zijn ze recycleerbaar en bovendien bestand tegen zware regen, sneeuw, vorst en zonlicht, waardoor ze in verschillende klimaten kunnen worden gebruikt.

Zink: de betrouwbare keuze

Zinken goten en afvoerbuizen zijn een must voor elk dak. Ze zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan het exterieur.

Conclusie

De familie De Moitie heeft voor elk materiaal gekozen met het oog op duurzaamheid en esthetiek. Deze woning is nu een toonbeeld van moderne dakrenovatie. Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over de beste materialen voor jouw dakrenovatie in Geel? Neem dan zeker contact met ons op voor gratis advies. Onze experts staan voor je klaar!

De uitvoering

Tijdens & Na

De locatie van het project