Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Kortenaken

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Kortenaken

Dakwerker in Kortenaken

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Kortenaken? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Grote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Kortenaken loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Kortenaken kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Kortenaken

Dakrenovatie Leuvenis de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Kortenaken de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Kortenaken, een idyllische Belgische gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, ademt een rustieke charme uit. Met zijn schilderachtige landschap en historische erfgoed, zoals het imposante Kasteel van Hoen, is Kortenaken een boeiende bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur. De gemeente staat ook bekend om zijn levendige gemeenschap en lokale evenementen, waardoor bezoekers een authentieke ervaring kunnen beleven. Te midden van uitgestrekte velden en pittoreske straatjes biedt Kortenaken een aangename omgeving voor ontspanning en het ontdekken van het rijke Belgische erfgoed.