Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Galmaarden

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Galmaarden

Dakwerker in Galmaarden

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Galmaarden? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Goede ervaringen met Dural Bouwgroep in regio GentGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Galmaarden loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Galmaarden kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Galmaarden

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Galmaarden de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Galmaarden is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en ligt in de Denderstreek. De gemeente heeft een landelijk karakter met mooie wandel- en fietsroutes. Galmaarden staat ook bekend om zijn jaarlijkse carnavalsstoet die veel bezoekers trekt. In Galmaarden vind je verschillende historische gebouwen, waaronder de Sint-Pieterskerk en het Kasteel van Galmaarden. De inwoners van Galmaarden worden ook wel eens “Pajotten” genoemd, naar de streek waarin de gemeente gelegen is.