Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Dessel

Dural Bouwgroep,
uw dakdekker voor een zorgeloze dakrenovatie in Dessel

Dakwerker in Dessel

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Dessel? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Dakrenovatie in GeelGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Dessel loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Dessel kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Dessel

is de ideale partner voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Dessel de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Dessel is een gezellige gemeente gelegen in de provincie Antwerpen in België. Deze groene gemeente staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en uitgestrekte bossen. Daarnaast is Dessel ook bekend vanwege zijn jaarlijkse muziekfestival, genaamd Graspop Metal Meeting, waar internationale metalbands optreden. Naast de natuur en het festival heeft Dessel ook een rijke geschiedenis met verschillende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Niklaaskerk en het Kasteel Ter Elst. Kortom, Dessel is een bruisende gemeente met voor ieder wat wils. Of je nu van natuur, cultuur of muziek houdt, Dessel heeft het allemaal te bieden.