Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Brasschaat

Familie Smets

“Dankzij de vakkundige aanpak van het team is ons huis nu compleet vernieuwd en straalt het als nooit tevoren.”

omschrijving van het project

Een duurzame dakrenovatie in Brasschaat

Kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid

De mooie zwartgrijze kleur van het dak is verkregen met de Koramic Pottelberg Stormpan 993 in de kleur antraciet. Deze dakpan is de perfecte beschermer tegen het loof van omringende bomen. Ze worden in België geproduceerd met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot tijdens de productie. Ze zijn vervaardigd uit een klei mengsel, waardoor ze volledig onschadelijk zijn voor mens en milieu. De Stormpannen bestaan in diverse kleurenopties, waardoor je meer keuzevrijheid hebt in esthetische voorkeuren.

 

Isolatie op zijn best

We hebben een dikke laag PIR-isolatie aangebracht, wat zorgt voor een uitstekende thermische prestatie. Samen met het dampscherm garandeert dit een energiezuinige woning, wat op de lange termijn zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energierekening. PIR-isolatie is waterafstotend en absorbeert geen vocht, wat helpt om vochtgerelateerde problemen zoals schimmel en rotting te voorkomen.

 

Aandacht voor detail

De dakrand is bekleed met Rockpanel in de kleur antraciete, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen het dak en de gevel. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. Rockpanel is een brandveilig materiaal, wat bijdraagt aan de brandveiligheid van een gebouw.

 

Advies nodig?

Ben je benieuwd welke materialen en technieken het beste passen bij jouw dak? Wens je zelf ook te genieten van een duurzame dakrenovatie in Brasschaat? Neem contact met ons op voor gratis offerte en advies op maat. Onze experts denken graag met je mee en zorgen voor een oplossing op maat.

De uitvoering

Tijdens & Na

De locatie van het project