Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Brasschaat

Familie Lebon

“We zijn enorm blij met de kwaliteit en de afwerking van ons dak. Dural Bouwgroep heeft een top service geleverd.”

omschrijving van het project

Een rustiek gekleurd dak in Brasschaat

Zoek je naar inspiratie voor een duurzame dakrenovatie in Brasschaat? Laat je dan zeker inspireren door de keuzes van de familie Lebon. Hun recente renovatieproject is een prachtig voorbeeld van hoe je esthetiek en functionaliteit kunt combineren.

Waarom kiezen voor Koramic Pottelberg Stormpan 44 dakpannen?

De prachtige dakbedekking bestaat uit de Koramic Pottelberg Stormpan 44 dakpannen in Rustiek. Deze dakpannen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een uitstekende bescherming tegen de natuurelementen. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en geven je huis een tijdloze uitstraling. De Pottelbergse pan is een typisch Belgische dakpan. Dit rustiek gekleurd dak in Brasschaat

Isolatie: Denk aan de toekomst

Met de plaatsing van PIR isolatie heeft de familie Lebon geïnvesteerd in een warme en energiezuinige toekomst. Deze isolatie heeft een hoge R-waarde, wat betekent dat het huis voldoet aan de isolatienormen, opgesteld door de overheid. 

Rockpanel: Esthetiek ontmoet functionaliteit

De dakkapellen en dakranden zijn bekleed met Rockpanel. Dit materiaal is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het geeft het huis een moderne uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor extra bescherming.

Een onderdak dat beschermt

De Koramic Fleece onderdakfolie beschermt het huis tegen alle weersomstandigheden. Het zorgt ervoor dat de isolatie droog blijft en zijn lange levensduur zal behouden. 

Zinkwerken: De finishing touch

De zinken hanggoten en afvoerbuizen geven het huis een elegante afwerking. Ze zijn niet alleen mooi, maar zullen lang meegaan in ondanks het veelvuldig contact met regenwater. 

Ben je geïnspireerd door de keuzes van de familie Lebon en wil je de volgende trotse eigenaar worden van een rustiek dak in Brasschaat? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een duurzame dakrenovatie en hoe je jouw huis klaarstoomt voor de energienormen van de overheid? Neem dan zeker contact met ons op voor een gratis offerte en advies op maat. Onze experts staan klaar om je te helpen de beste keuzes te maken voor jouw renovatieproject.

De uitvoering

De locatie van het project