Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Essen

Familie Van Aken

“De werf werd telkens netjes achtergelaten en onze projectcoördinator was steeds bereikbaar!”

omschrijving van het project

Dakrenovatie met New Stonit leien in Essen

Val je voor natuurleien, maar zoek je een goedkopere optie? Dan hebben we goed nieuws. De dakbedekking die je op onderstaande foto’s ziet, zijn geen natuurleien. Onze dakwerker in Essen heeft dit wel degelijk gerealiseerd met vezelcementleien. Lees zeker verder als je wil weten wat onze magische truc daarvoor is.

Cedral New Stonit

Niet voor niets zijn natuurleien de favoriete keuze van architecten. Ze geven een natuurlijke look, die klasse uitstraalt. Het is een investering, maar het zijn niet de goedkoopste dakpannen. Om deze stijlvolle uitstraling te creëren aan een voordeligere prijs, gebruikte de dakwerker in Essen de New Stonit vezelcementlei. Als je naar het dak kijkt, lijkt het alsof er natuurleien op liggen.

Vezelcementleien zijn één van de lichtste materialen om als dakbedekking te gebruiken. De kleur vervaagt pas na jaren heel geleidelijk en gelijkmatig. Je krijgt hierdoor net een knap effect. De afmetingen van de New Stonit leien zijn perfect identiek, waardoor je een heel secure afwerking krijgt. Indien je wil, kan je deze leien ook perfect laten doorlopen op jouw gevel.

Beschermen New Stonit leien tegen extreme weersomstandigheden? Ja, ze krimpen niet in de winter en kunnen hoge temperaturen trotseren.

Ook voor de isolatie en de vochtregulering werken we enkel met de beste materialen. Zo gebruikten we een Koramic Fleece folie als onderdak. Waarom een onderdak zo belangrijk is en we zo’n fan zijn van Koramic Fleece, lees je in de blogpost: “Een onderdak, is dat echt nodig?”

Waar kan ik advies inwinnen over de dakwerker in Essen?

Als je graag meer wil weten over deze dakwerker in Essen of welke van onze teams zulke projecten kunnen realiseren, kan je contact met ons opnemen voor gratis advies. Zou je zelf graag het effect van natuurleien creëren of wil je graag weten wat de andere effecten zijn die de Cedral New Stonit leien in petto hebben?

Tijdens een vrijblijvend bezoek denken onze adviseurs graag met jou mee en bieden ook oplossingen aan, op maat van jouw dak. Je zal heel wat tips krijgen over de keuze van materialen en de technieken die het beste passen bij jouw noden.

Je kan rekenen op duurzame oplossingen. We bieden oplossingen aan die jouw dak future-proof maken. We werken met materialen die een lange levensduur hebben en zorgen voor een beter energiemanagement. Hierbij houden we rekening met het milieu, jouw gezondheid en budget.

Evaluatie

Deze villa is voor ons de ideale showcase om te laten zien wat je met de Cedral New Stonit kan bereiken. Topklasse voor een betaalbare prijs. Bovendien zijn we trots op het team waar we zo goed op konden rekenen en er voor gezorgd hebben dat de afwerking netjes is verlopen en de bewoners goed begeleid zijn doorheen het proces.

De uitvoering

De locatie van het project