Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Stevoort

Familie Mertens

“Alles is heel vlot verlopen. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee de werken zijn uitgevoerd.”

omschrijving van het project

Dakrenovatie in Stevoort

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw dakwerken? Zoek niet verder! Dural Bouwgroep is de ideale keuze voor u. Met een indrukwekkende staat van dienst en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, zijn wij de perfecte partner voor al uw dakwerkzaamheden.

Onlangs hebben we een dakrenovatie in Stevoort voltooid voor de familie Mertens. Dit project omvatte een breed scala aan diensten, waaronder het verwijderen van asbest dakbedekking, het bekleden van de dakrand en bakgoot met Rockpanel, het plaatsen van PIR-isolatie aan de buitenkant, het installeren van een Velux SK06 dakraam, en het aanbrengen van Koramic Stormpan 44 dakpannen.

Rockpanel

Rockpanel biedt een ongeëvenaarde combinatie van esthetiek en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor deze dakrenovatie in Stevoort. Deze hoogwaardige bekleding is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uitzonderlijk duurzaam en onderhoudsarm. Het is bestand tegen de elementen, waardoor uw dak langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.

Bovendien is Rockpanel brandveilig, wat extra gemoedsrust biedt. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, kunt u met Rockpanel een unieke en gepersonaliseerde look creëren voor uw huis.

Velux dakramen en bakgoot voor deze renovatie

Bovendien hebben we een Velux SK06 dakraam geïnstalleerd, dat niet alleen zorgt voor natuurlijk licht, maar ook bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het huis.

Een ander belangrijk aspect van ons werk is onze aandacht voor detail. Verder hebben we ook zinken afvoerbuizen geïnstalleerd en de bakgoot afgedicht met zink, wat zorgt voor een effectieve waterafvoer en een langere levensduur van het dak.

Bij Dural Bouwgroep zijn we trots op onze toewijding en uitmuntendheid. We streven er naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, van de eerste consultatie tot de voltooiing van het project. Ons ervaren en deskundig team staat klaar om u te helpen met al uw dakwerkzaamheden.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

De uitvoering

De locatie van het project