Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Sint-Niklaas

Familie Denys

“Onze dakrenovatie door Dural Bouwgroep was een naadloze ervaring, van start tot finish!”

omschrijving van het project

Een duurzame keuze voor jouw dak

Zoek je een betrouwbare partner voor je dakrenovatie in Sint-Niklaas? Kijk dan eens naar het project dat we onlangs hebben afgerond voor de familie Denys. Ze kozen voor materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch en functioneel.

Waarom Koramic Pottelberg Stormpan 44 dakpannen?

De familie Denys koos voor Koramic Pottelberg Stormpan 44 dakpannen in natuurrood. Deze dakpannen zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur.

De voordelen van PIR-isolatie

Isolatie is een cruciaal onderdeel van elk dak. De familie ging voor 14cm PIR-isolatie met een R-waarde van 6,35. Dit materiaal is niet alleen effectief in het vasthouden van warmte, maar het is ook milieuvriendelijk.

Dampscherm en onderdakfolie

Om de isolatie te beschermen en de levensduur te verlengen, hebben we een dampscherm en onderdakfolie geplaatst. Deze materialen zijn essentieel voor het voorkomen van vochtproblemen en energieverlies.

Zinken elementen voor een strakke afwerking

De zinken hanggoot en afvoerbuis in antraciet geven het dak een moderne uitstraling. Zink is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist.

Extra’s: Velux dakramen en mansarde dak

De familie koos ook voor Velux dakramen met 3-voudig glas voor extra lichtinval en isolatie. Het mansarde dak is geïsoleerd en afgewerkt met Alterna leien, wat het huis een unieke uitstraling geeft.

Jouw dak, jouw keuze

Ben je geïnspireerd door de keuzes van de familie Denys zoals deze dakrenovatie in Sint-Niklaas? Wil je weten welke materialen en technieken het beste bij jouw situatie passen? Aarzel niet en neem contact met ons op voor gratis advies en een offerte op maat. Onze experts denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw dak te vinden.

De uitvoering

De locatie van het project