Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Schriek

Familie Vermylen

“Dankzij het vakmanschap en de toewijding van Dural Bouwgroep is onze dakrenovatie een waar succes geworden.”

omschrijving van het project

Onze dakrenovatie in Schriek is een waar meesterwerk

Waarom is Dural Bouwgroep de beste keuze voor je dakwerken? Laten we eens kijken naar onze dakrenovatie in Schriek om dat te illustreren.

Het gebruik van natuurleien

In dit project hebben we gekozen voor Del Carmen natuurleien. Deze leien zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Deze leien zijn extreem duurzaam en bestand tegen zware weersomstandigheden, waaronder regen, wind en sneeuw. Ze zijn ook bestand tegen UV-straling en behouden hun kleur en sterkte gedurende vele jaren. Met de juiste installatie en onderhoud kunnen ze meer dan 100 jaar meegaan.

PIR-isolatie

We hebben ook 12 cm PIR-isolatie aan de buitenkant geplaatst. Deze isolatie heeft een R-waarde van 5,35, wat betekent dat het uitstekende thermische prestaties biedt. Zowel het gamma PIR-isolatie als de situatie lieten dit toe. Hierdoor konden onze dakwerkers extra snel en efficiënt werken. Door de isolatie aan de buitenkant te plaatsen, wordt de volledige bouwschil van het gebouw geïsoleerd. Dit vermindert de kans op koudebruggen en verbetert de luchtdichtheid.

Zinkwerken en Timmerwerken

Voor de afvoerbuizen en de hanggoten hebben we standaard gekleurd zink gebruikt. Zink is een extreem duurzaam materiaal dat tot 125 jaar kan meegaan en 100% recycleerbaar is. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze.

De dakrand onder de hanggoot en de dakkapel zijn bekleed met respectievelijk Ceder en Rockpanel. Rockpanel is gemaakt van een vulkanisch gesteente dat gemakkelijk te verkrijgen is, wat betekent dat we de aarde niet uitputten van haar grondstoffen door voor dit materiaal te kiezen.

Kies voor Dural Bouwgroep

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw dakwerken in Schriek? Wilt u weten welke materialen en oplossingen er mogelijk zijn voor uw dak? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor gratis offerte op maat. Onze adviseurs denken graag met u mee. We hebben expertise in meerdere technieken en materialen en een langetermijnvisie met een duurzame aanpak. Daardoor kunnen we u echt de beste oplossing aanbieden.

De uitvoering

De locatie van het project