Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Meise

Familie Beckers

“Dural Bouwgroep heeft onze dakrenovatie naadloos uitgevoerd en onze verwachtingen overtroffen. We zijn echt tevreden met hun werk.”

omschrijving van het project

Dakrenovatie in Meise met Koramic Datura dakpannen

Bij Dural Bouwgroep streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden die voldoen aan hun behoeften en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Onlangs hebben we een dakrenovatie uitgevoerd in Meise, waarbij we hebben gekozen voor Koramic Datura dakpannen. In dit artikel leggen we uit waarom deze keuze een uitstekende oplossing is voor zowel esthetiek als duurzaamheid.

De Koramic Datura Dakpannen

De Koramic Datura dakpannen zijn een uitstekende keuze voor dakrenovatie. Ze zijn gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Bovendien hebben ze een aantrekkelijke antraciet matte kleur die een stijlvolle uitstraling geeft aan elk gebouw. Het gebruik van deze dakpannen zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook voor een efficiënte dakbedekking. De dakpannen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. Bovendien zijn ze licht van gewicht, wat ze een uitstekende keuze maakt voor oudere gebouwen die mogelijk niet in staat zijn om het gewicht van zwaardere dakbedekkingen te dragen.

Het Project in Meise

Het project in Meise was een uitgebreide dakrenovatie, waarbij we niet alleen de dakbedekking hebben vervangen, maar ook isolatie hebben aangebracht en de dakkapel hebben gestript en opnieuw bekleed met Rockpanel. We hebben ook aandacht besteed aan de afwerking, met onder andere het plaatsen van zinken afvoerbuizen en het dichten van de bakgoot. Het resultaat is een prachtig gerenoveerd dak dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Overweeg je een dakrenovatie? We staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en advies op maat.

De uitvoering

Voor

Tijdens & Na

De locatie van het project