Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Oppuurs

Familie Vercammen

“Ons dak mag er echt wel wezen!
Bedankt voor de propere afwerking!”

omschrijving van het project

Renovatie hellend dak met stormpannen

Wist je dat de ‘Pottelbergse’ stormpan een ideale dakpan is voor dakrenovaties? Daken kunnen, doordat gebouwen zich met de tijd ‘gezet’ hebben, minder recht lopen. Door zijn gekende vorm: de konische wel, kan deze stormpan dit opvangen. Bovendien krijg je daardoor een prachtig lijnenspel, waardoor jouw dak de omgeving overtroeft.
Onze klant koos voor een Koramic Pottelberg Stormpan 44 dakpan in antraciet. Om het plaatje te laten passen, Plaatsten we een nieuwe zinken afvoerbuis, in antracietgrijs.

De aanleiding van de renovatie was een bestaande asbest dakbedekking, die we vakkundig hebben verwijderd. Verder braken we de schouw af en stripten we de bakgoot, oversteek en dakkapel. Op deze manier konden we het dak en de nieuwe dakkapel grondig aanpakken en duurzaam isoleren.

Om de bakgoot, oversteek en dakkapel te bekleden, kozen we voor gevelbekleding van Rockpanel. Een van de voordelen van werken met Rockpanel, is dat er heel wat ontwerp mogelijkheden zijn. Door het uitgebreide kleurenpalet, kan je de gevelbekleding perfect laten aansluiten bij jouw dakbedekking, of net laten contrasteren. Daarnaast zijn de materialen onderhoudsvriendelijk, brandveilig en duurzaam. Waardoor we deze aan onze klanten durven adviseren.

Wil je weten of deze materialen de beste keuze zijn voor jouw dak? Of wil je een goed beeld hebben van de beste mogelijkheden voor jouw noden? Onze adviseurs denken met jou mee. Ze geven graag vrijblijvend advies. Je zal merken dat je hier waardevolle tips mee krijgt. De juiste keuzes maken (technieken, materialen, ..) valt niet te onderschatten, voor het succes van een renovatieproject. Doordat we over een groot aantal expertises beschikken, kunnen onze adviseurs echt oplossingen op jouw maat bedenken.

Over dit project te Oppuurs kunnen we besluiten dat het dak een ‘uitblinkertje’ is geworden. De grootste voldoening was de enthousiaste reactie van onze klant!

De uitvoering

Voor

Tijdens & Na

De locatie van het project