Logo Dural Bouwgroep

Een realisatie in regio Sint-Lievens-Houtem

Dural Bouwgroep,
de dakwerker voor al uw dakwerken in regio Sint-Lievens-Houtem

Dakwerker in Sint-Lievens-Houtem

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Sint-Lievens-Houtem? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klant Dural BouwgroepGrote of kleine renovatie werken, bij Dural Bouwgroep Sint-Lievens-Houtem loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Sint-Lievens-Houtem kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen, evenals een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Sint-Lievens-Houtem

wil de ideale partner zijn voor uw duurzame renovaties. Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen
  • Zonneboilers
  • Condensatieketels

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Sint-Lievens-Houtem de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Sint-Lievens-Houtem is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het is een pittoresk dorpje met een rijke geschiedenis en een gezellige sfeer. De Sint-Lievens-Houtemse markt staat bekend om zijn wekelijkse markt, waar lokale producten en ambachten worden verkocht. Daarnaast is de Sint-Lievenskerk een prachtig voorbeeld van middeleeuwse architectuur en een must-see voor toeristen. De omgeving van Sint-Lievens-Houtem is ideaal voor wandel- en fietstochten, met prachtige natuur en mooie vergezichten. Kortom, Sint-Lievens-Houtem is een charmante bestemming voor wie op zoek is naar rust, geschiedenis en natuur.