Logo Dural Bouwgroep

Enkele realisaties in regio Glabbeek

Dural Bouwgroep,
de dakwerker voor al uw dakwerken en dakrenovaties in Glabbeek

Dakwerker in Glabbeek

Zoekt u een dakwerker die uw dak kan renoveren in de regio van Glabbeek? Kies dan voor Dural Bouwgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring in dakwerken, weten wij perfect hoe wij uw dak optimaal kunnen renoveren.

Tevreden klanten Dural Bouwgroep uit regio GrimbergenGrote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep Glabbeek loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep Glabbeek kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen, als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen.

Dural Bouwgroep Glabbeek

wil de ideale partner zijn voor uw duurzame renovaties.
Wij zijn een sterke speler op de volgende terreinen:

  • Dakwerken
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zonnepanelen

Onze aanpak en expertise gaan ver, met meer dan 25 jaar ervaring in huis.

“Duurzaam renoveren met het accent op de klantenervaring”

Als uw duurzame partner zorgen wij ervoor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Aangezien elke overheid of gemeente een eigen premie uitschrijft, is een goede begeleiding hierin noodzakelijk. Onze mensen en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Wij werken resultaatgericht en met de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om mee te denken en een aanvulling te geven aan de behoeftes van de klant met oog voor budget. Dat maakt Dural Bouwgroep in de regio van Glabbeek de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame energie-oplossingen.

Offerte aanvragen

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Naam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Werkzaamheden
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

Glabbeek is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant in België. Het is een typisch Vlaams plattelandsdorp met een mix van oude boerderijen en nieuwe woningen. De landelijke omgeving van Glabbeek maakt het een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. In het centrum van het dorp vind je enkele gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van streekgerechten. Glabbeek heeft ook een rijk verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor de inwoners en bezoekers.