Logo Dural Bouwgroep

OOK BENIEUWD NAAR DE PRIJS VAN EEN

NIEUW DAK DOOR DURAL BOUWGROEP?

Vraag vrijblijvend een offerte

Vraagt u zich af wat de gemiddelde prijs is van dakwerken en dakrenovaties? Dat is moeilijk te bepalen aangezien deze prijzen erg uiteenlopend zijn en gebonden zijn aan uw specifieke situatie. De kostprijs van een nieuw dak is vanzelfsprekend afhankelijk van verschillende factoren zoals de oppervlakte van het dak, het type dakbedekking en dergelijke. Voor al uw vragen omtrent dakrenovaties en voor een gepersonaliseerde offerte, kan u in alle vertrouwen terecht bij Dural Bouwgroep.

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor uw nieuw dak aan!

Hoogkwalitatieve mogelijkheden voor uw nieuw dak

Schade aan uw dakbedekking is gemakkelijk op te lossen door deze simpelweg te laten vervangen. Bij platte daken komt roofing het vaakst voor. Bij hellende daken zijn er meerdere mogelijkheden zoals dakpannen, kunstleien, natuurleien, enz. De prijzen van deze verschillende soorten dakbedekking zijn erg uiteenlopend.

Voor een plat dak mag je voor roofing zonder isolatie zo’n 40 tot 60 euro per vierkante meter rekenen. Voor hellende daken met dakpannen of kunstleien reken je best zo’n 50 tot 70 euro per vierkante meter. Als je ervoor kiest om je dak te bedekken met natuurleien betaal je al gauw zo’n 100 tot 150 euro per vierkante meter.

Dural Bouwgroep werkt aan een nieuw dak
Dural Bouwgroep werkt aan een nieuw dak in Antwerpen

Is uw dakconstructie beschadigd, doorgezakt of aangetast door vocht, slechte weersomstandigheden of andere? Dan is een (gedeeltelijke) vervanging of versteviging van die draagstructuur nodig. Dit is een grote ingreep waar best wat bij komt kijken, zoals het vervangen van de steunbalken. De richtprijs voor het vervangen van een dakconstructie zit rond de 175 euro per vierkante meter.

Renovatie combineren met isolatie: ideaal

Wanneer u uw dak moet vervangen door een nieuw dak loont het zeker de moeite om uw dak ook te laten isoleren.

Lees er hier alles over!.

LAAT GEEN PREMIES LIGGEN

De regering in België wil aan de duurzame normen van morgen voldoen en biedt daarom premies aan voor wie zijn dak isoleert. Hoeveel die premies precies bedragen, hangt onder meer af van het gewest waarin u woont.

Ontdek hier of uw isolatiewerken in aanmerkingkomen voor financiële steun!

Onze garanties

N
Méér dan 25 jaar ervaring
N
Snelle, transparante communicatie en opvolging van projecten
N
Wij helpen u besparen met onze duurzame energie-oplossingen
N
Accent op de klantenervaring
N
15 jaar garantie op al onze werken
N
Wij begeleiden u met onze premie-service

VRAGEN OVER EEN NIEUW DAK?

Onze dak-experts beantwoorden ze graag.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier

Voornaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Achternaam
Verplicht veld
Verplicht veld
Straat + nr
Verplicht veld
Verplicht veld
Postcode
Verplicht veld
Verplicht veld
Gemeente
Verplicht veld
Verplicht veld
E-mail
Verplicht veld
Verplicht veld
Telefoon
Verplicht veld
Verplicht veld
Omschrijving van de werken
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Verplicht veld
Verplicht veld

PRIJS-KWALITEIT TOP!

Superblij met mijn nieuwe dak en isolatie. Heel snel en netjes geplaatst. Betrouwbare en vriendelijke mensen. Prijs-kwaliteit top! Zeer duidelijke uitleg en transparant over alle kosten!

Lydia Van Putten

SNELLE COMMUNICATIE EN CORRECTE OPLEVERING

Voor de plaatsing van nieuwe zonnepanelen, airco, dakramen en een condensatieketel heb ik gekozen voor Dural Bouwgroep. Ik moet zeggen dat dit echt een geweldige ervaring was! Er wordt zeer goed geluisterd naar de noden van de klant, en er wordt samen nagedacht over de best mogelijke oplossingen. Bovendien bleven mijn vragen en e-mails bleven nooit lang onbeantwoord. Vanaf het begin werd er steeds duidelijke informatie gegeven. Het resultaat? Een zeer correcte oplevering volgens de gemaakte afspraken.

Steven Van Diest

ENORM TEVREDEN, PERFECTE AFWERKING

Wij zijn enorm tevreden van de geleverde werken! Ons dak van 1000m2 – op 3 verschillende verdiepen – is nu geïsoleerd en perfect afgewerkt met nieuwe roofing. Er was altijd een aanspreekpunt en iemand waarbij we terecht konden met al onze vragen. De offerte was ook heel duidelijk, zonder verrassingen achteraf.

Linda Croes

ALTIJD EEN AANSPREEKPUNT BEREIKBAAR

Bij ons werd zowel het dak van het huis, de twee lagere stukjes dak aan het huis en het dak van de schuur volledig vernieuwd en geïsoleerd. In de schuur werd er ook een poutrel gestoken om de middenwand weg te halen om op deze manier een mooie, grote open ruimte te creëren.
Positieve punten? Een mooie afwerking, snel en goed werk geleverd, prijs-kwaliteit zeer sterk, ook grotere complexe projecten en altijd een aanspreekpunt bereikbaar. En als ik dan toch iets moet opmerken: de startdatum werd afgesproken voor begin augustus. Daarna werd er gevraagd of de werken vroeger konden starten om dan uiteindelijk alsnog in augustus door te gaan. Over het algemeen een héél goede ervaring om met Dural en hun ploegen samen te werken.

Yoni Broos

TOPSERVICE DOOR EEN TOPBEDRIJF!

Dural Bouwgroep is een TOPbedrijf voor de renovatie van daken. Wij hebben ons dak door hen laten vernieuwen en extra laten isoleren. Alles werd uitgevoerd zoals afgesproken. De dakwerkers zijn bekwame vaklui. Onze zonnepanelen werden verwijderd en nadien weer zorgvuldig teruggeplaatst. Onze buren zagen de werken en ze hebben eveneens hun dak laten vernieuwen door Dural Bouwgroep. We hebben zowel een mooi nieuw dak als een topservice gekregen!

Marc Moons